Het Verborgen Geluk

 omslag-het-verborgen-geluk-els-basten

Boek: Het Verborgen Geluk - Els Basten
Hoe ga je om met een ziekte die je volledig in zijn macht lijkt te hebben? Hoe ga je om met je omgeving die je niet begrijpt? Hoe ga je om met alle gevoelens? 

Prijs: €15.00 (incl. 6 % btw)

Klik hier om te bestellen.

In Het Verborgen Geluk vertel ik over mijn leven met ME. Ik wil laten zien dat als je aan een ziekte lijdt, je deze ziekte hebt, maar niet bent. Al lijkt het je soms volledig in zijn macht te hebben, je bent nog altijd een geheel eigen individu dat nu eenmaal een ziekte heeft. Jarenlang heb ik mijn gevoelens opgeschreven en aan mijn schrijfblok toevertrouwd: eenzaamheid, liefde, warmte, verdriet, boosheid, een gevoel uit het leven gerukt te zijn, pijn, onwetendheid, onzekerheid, geluk en hoop. Je ziet mij gaandeweg groeien in mijn denken en mijn kijk op de wereld. Ik heb mijn hart voor jou geopend en neem je mee op weg naar mijn verborgen geluk. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf.

Hoe ga je om met een ziekte die je volledig in zijn macht lijkt te hebben? Hoe ga je om met je omgeving die je niet begrijpt? Hoe ga je om met alle gevoelens en eenzaamheden?