Missie

Missie
Onze missie is om vanuit betrokkenheid, passie en ervaring een professionele bijdrage te leveren aan mensen die streven naar gezondheid en welzijn en vanuit kracht willen leven.

Visie
Onderliggende of onbewuste blokkades vertroebelen vaak de werkelijke identiteit van een persoon. Door te werken met praktische methoden en behandelplannen is er voor iedereen een ideaal individueel plan op te stellen. Deze plannen zijn gericht op ontdekking, inzicht, zelfsturing en ontwikkeling. Els gaat voor het beste resultaat en met jouw volledige inzet, wordt samen jouw doel bereikt.

Strategie├źn
Els faciliteert het proces van accepteren en loslaten van ziekte en ongewenste gewoonten door met een individueel afgestemd behandelplan te werken waarin een verscheidenheid aan tools wordt ingezet. Ze ondersteunt mensen met een aandoening of beperking op de weg van hier naar het gewenste doel. Hiernaast ondersteunt ze ook mensen in het vat krijgen op een afhankelijkheid van middelen of gewoonten (bijvoorbeeld een eet- of rookverslaving).

'Moed is het nemen van de eerste stap, ook al zie je nog niet de hele weg'.
Martin Luther King Jr.