Rebel

Els maakte gemakkelijk contact en Rebel voelde zich direct op zijn gemak. In amper een uur tijd gebeurde er heel veel. Ze heeft naar hem geluisterd en dat met ons gedeeld, blokkades opgeheven, hem gemasseerd en gereinigd.
Ondanks het verlies en het gemis hebben we dankzij Els' hulp dit proces met onze Rebel heel liefdevol kunnen doormaken en voelen dat Rebel ons hier dankbaar voor is. Het beeld wat Rebel ons tijdens onze eerste sessie bij Els liet zien, zien we nu nog steeds terug, breedlachend en blij, Rebel is blij waar hij nu mag zijn!

Knut

" Wonderen bestaan "…
Ik ben Knut, een Berner Sennen, en de dierenarts kon niets meer voor mij doen, tja een spuitje... Na behandeling en voedingsadvies van Els voel ik me weer goed! Hier kun je mijn verhaal lezen.

Mika

Suzanne: "Mika kon niet tegen autorijden. Na de sessie viel mij meteen op hoe vrolijk hij was. Els gaf duidelijk advies. En hij heeft niet meer overgegeven!"Zita

Karolien: "Sinds de geboorte van ons dochtertje kreeg ik steeds meer het idee dat Zita zich achteruit gestoten voelde. Na de sessie met Els is onze band er weer een van liefde en vertrouwen en kan ze zonder pijnmedicatie."

Kendra

Het was en is een inspirerende ervaring om Els te leren kennen en onder haar begeleiding te werken met Kendra.

Kendra heeft een medisch ongeneeslijke leverziekte en we waren zeer geschokt door de diagnose. Els hielp ons met al haar liefde, begrip en vertrouwen. Ze had direct contact met de ware essentie van Kendra. Daarna hielp ze Kendra om de energie in het geblokkeerde gebied van de lever weer te laten stromen.

Kirby

Conny: "Els spiegelde net als mijn hond Kirby, het proces wat ik aangegaan was. Dat Kirby mij zo duidelijk iets wil leren en meegeven, heeft Els mij laten zien. Kirby ontvangt Els haar energie en helende werking met open pootjes.

Eddy

Evelien en Frank: "Het was prachtig en geloofwaardig wat Els ons mailde. Meteen erna is ons contact met Eddy nog meer verdiept en zijn er zoveel meer dingen duidelijk geworden!"


Bush

Piet en Marian: "Bush had erg last van zijn rechter achterpoot. Na twee sessies kan Bush weer rennen en spelen als een jong veulentje!"

Daya

Ilse: "Els weet met haar rustige doch stimulerende aanpak, met haar subtiele doch diepgaande behandelingen de ziel van ieder mens en dier te bereiken, zo ook bij Daya en mijzelf!"


Joop en Finn

Andrea: "Joop kwam bij Finn erbij en Finn had hier moeite mee. Na de sessie werd Finn geduldiger, zachter en kregen we een intenser contact samen."