Korreltjes en olie

Animal Healing Drops en Animal Healing Oils worden voor elk dier persoonlijk geïntegreerd met hoge genezende energieën.

Elk flesje Animal Healing Drops krijgt een unieke helende integratie frequentie die het zelfhelend vermogen van het dier aanspreekt en activeert.

Balanceert
 
- Chakra’s
- Energiebanen/meridianen
- Ademhalingssysteem
- Lichaam
- Geest
- Bewustzijn

Animal Healing Oils worden gemaakt op basis van biologische geurloze kokosolie. Kokosolie wordt vloeibaar bij een temperatuur boven de 25 graden.
Aan de kokosolie worden diverse etherische oliën toegevoegd, afgestemd op de constitutie en systeem van uw dier.

De olie kan aangepast worden ter ondersteuning van

- gewrichtsklachten
- spierpijn
- hoofdpijn
- huidproblemen
- slaapproblemen
- verkoudheid
- ter ontspanning

De olie is afgestemd op het lichaam en de geest van uw dier, geheel op natuurlijke basis en energetisch opgeladen, op de frequentie die goed is voor het dier. Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd, zodat het lichaam zelf weer leert te ontspannen en te genezen.

De olie is zéér zuinig in gebruik, omdat de olie in korte tijd door de huid wordt opgenomen en in de bloedsomloop terecht komt, waardoor het hele lichaam de energie van de olie zal ervaren. Via de reuk/geur werkt de olie ook positief op de psyche.

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een foto van uw dier (max. 1 MB), geboortedatum of leeftijd en een korte omschrijving van de klachten. Vermeld ook adresgegevens en telefoonnummer.

Kosten: € 33,- (+ verz.kosten: korreltjes: € 2,- olie: € 6,75)
In combinatie met consult: € 22,- (+ verz.kosten: korreltjes: € 2,- olie: € 6,75)